Næstved bibliotek - IMS, UDSTILLINGER OG BEDRE FORMIDLING

202001sep15:0015:00Næstved bibliotek - IMS, UDSTILLINGER OG BEDRE FORMIDLING15:00 - 15:00(GMT+02:00) View in my timeEvent Type Webinars

oodi Helsinki library

Event Details

Udstillinger er en vigtig del af al formidling i bibliotekerne, hvor de tager rollen som inspirerende rum for formidling og læselyst og kan trække specielle emner og spændende litteratur ud af de alfabetiserede hylder. Det kan dog være arbejdskrævende at holde udstillingen opdateret med nye friske materialer hver gang en bog udlånes – og dette kan stoppe brugen af udstillinger hvor der er pres på bemandingen. En ny funktion af IMS er udstillingsmodulet, IMS udpeger og dirigerer materialer til udstillinger, og man kan planlægge udstillinger lang tid frem og på tværs af filialer og de kan køre i lang eller kort tid og genbruges flere steder. Forarbejdet til udstillinger er det bibliotekariske arbejde – selve indsamlingen og fordelingen af materialer er et logistisk arbejde som styres af IMS. Hør mere om selve udstillingsmodulet og om hvordan det bruges I Næstved til både store og små udstillinger.

more

Virtual Event Details

Watch recording

Time

(Tuesday) 15:00 - 15:00(GMT+02:00) View in my time

Comments are closed.

STAY UPDATED - SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER MADE JUST FOR YOU

Let’s save you time. Our newsletter “SPOTLIGHT” brings you a compilation of latest news, events, product announcements directly to your inbox a few times a year.